EEA CBS materjalide koolitus Hiiumaal, Saaremaal ja Haapsalus

Üsna paljud kogudused on leidnud tee pühakirja paremaks tundmiseks koguduse liikmeile läbi CBS valmistatud materjalide. Eesti keelde on tõlgitud 5 pühakirja osa ja ettevalmistatud töövihikud, millised on heaks abivahendiks nii ühiselt kui ka koduses miljöös võimaldamaks tekitada pühakirjaga sisulisemat kokkupuudet.

Saadaval on eesti keeles: Filipi kirja (6 tundi 1 vihik), Efesuse kirja (12 tundi 2 vihikut), Apostlite tegude (30 tundi 5 vihikut), Rooma kirja (30 tundi 5 vihikut) ja Rutt-Ester (7 tundi 1 vihik). Ühe vihiku hind 6€.

Kogu materjal on heaks abimeheks just koguduse väikegruppidele. Mitmed kogudused on need materjalid võtnud kasutusele kohe peale Alfa kursuse lõpetamist ehk siis Beeta grupi materjalidena toimetamiseks. CBS visiooniks on: Jumala Sõna kaudu muudetud elud. Me usume, et Jumal kõneleb meiega läbi Piiblitekstide, ilmutades seeläbi iseennast ja oma tahet meie jaoks. Me usume, et sel Sõnal on elumuutev mõju. CBS missiooniks on teha Issanda Jeesuse Kristuse jüngreid süvendatud piibliuurimise kaudu hoolivates kogukondades (väikegruppides), mis on kättesaadavad kõigile.

Meie soov on läbi õppematerjalide ja koolituste toetada koguduste väikegrupitööd ja piibliõpet. Osalema ootame kõiki, kellele väikegrupitöö vähegi huvi pakub. 

Nagu ikka. Iga materjal vajab tutvustamist ning juhiseid nende kasutamisel. See kord on organiseeritud CBS materjalide koolitus:

1. 26.01 kell 18 Kärdla Baptistikoguduse palvemajas, Kabeli 3

2. 27.01 kell 11 Kuressaare Siioni kirikus, Tallinna mnt 45

3. 27.01. kell 18 Haapsalu Metodisti kirikus, Endla 6

Palume koolitusele tulijatel end eelnevalt registreerida.  Registreerida koolitusele siin või helistades telefonil 56682211
  • Koolituse maksumus on 10 eurot. Tasuda saab ülekandega a/a EE862200221070059857 või sularahas kohapeal. 

  • Koolituse teemad:
  • Mis on CBS ja kuidas see töötab?
  • Kuidas alustada piibliõppel põhinevat väikegruppi?
  • Proovisessioon
  • Ülevaade vestlusjuhi(grupijuhi) rollist väikegrupis
  • Grupis ettetulevate probleemide analüüs

Koolituse viivad läbi Indrek Luide, Joel Aulis ja Riho Uusväli