“Ärka Eesti” – palve 15-ne Eesti maakonna eest

“ÄRKA EESTI” VISIOON JA EESMÄRK
“Ärka Eesti!” on kristlik ürituste seeria, mille eesmärk on Eesti rahva vaimulik ärkamine igas 15-nes Eesti maakonnas. Eesmärk on iga maakonna usurahvast kutsuda palvele oma piirkonna inimeste eest ning praktiliselt varustada neid hingesid võitma ja järeltööd tegema uute usklikega. Selline ettevalmistus aitab õnnestuda ning paremat ja kestvat vilja esile tuua evangeelsetel suurüritustel nagu Tim Hall õhtud apr. 2024, Taiźe aastavahetuse kokkutulek dets. 2024, Nick Vujicic Eesti tuur 2025, ning Lootuse festival Will Grahamiga oktoober 2025. Kui usklikud on juba eelnevalt evangeelselt aktiivsed, toovad nad rohkem sõpru eelmainitud suurüritustele. Usklike oskus jüngerdada aitab paljusid uusi pöördunuid jääma usus püsima ja kasvama küpseteks kristlasteks.

“ÄRKA EESTI” LEHT SIIN või pildile klikates.