Paastu- ja palveaeg 2013

Tervist!
13.02.- 31.03.2013 on kirikukalendri järgi suur paastuaeg. Kristlastel on jätkuvalt võtta aeg millegist loobuda, et anda aega palvele ning Jeesuse tahte leidmisele. Meie Eesti rahvas on liikumas Jumalast eemale ning kogudustes on tunda ilmalikustumist.
Paastuajal küsi Jumala tarkust ning palveta maa ning rahva eest ning nende juhtide eest. Aga samuti ka koguduste ja kirikute juhtide eest, et Jumala tahe võiks olla nähtav koguduse toimimise kaudu.
Saadaval paastuaja vihikud. Sisu on ette valmistanud Peter Höhn, Sveitši Agape töötegija, illustratsioonid valmistas Viimsi Vabakoguduse kollaažikunstnik Sven-Ain Stambeg. Paastuaega kutsuvad ülesse pidama kirikute juhid: Anders Põder (EELK), Meego Remmel EEKBKL), Taavi Hollman (EMK), Ago Lilleorg (EKNK), EEA palve- ja paastutoimkonna juht Eenok Palm ning Eesti Agape juht Herman Jürgens.

Siit saad bukleti.
Siit saad venekeelse bukleti.
Õnnistatud Paastuaega
Indrek Luide
EEA peasekretär