Baltimaade ALFA konverentsil

19.-20. oktoobril 2007 toimus Riia lähedal Jurmalas Dubulti luterlikus kirikus esimene Balti Alfa konverents, kus lisaks lätlastele ja leedulastele, osales ka 38 delegaati Eestist. Kokku osales konverentsil umbes 400 nimest.
Kui Eestis on Alfa kursust korraldatud umbes 10 aastat, siis Lätti ja Leetu jõudis Alfa alles paar aastat tagasi. Huvitav on ka see fakt, et kui Eestis olid Alfa „maaletoojad” peamiselt baptisti ja vabakogudused, siis Lätis seisab Alfa kursuse taga luterlik kirik ja Leedus hoopiski katoliku kirik, kelle esindajaks on nunn õde Celina!
Nagu Alfa konverentsidel tavaks, anti juhtnööre kuidas Alfa kursust alustada, kuidas edasi arendada, tutvustati Alfa kursuse erinevaid variatsioone. Toimusid loengud, seminarid, vestlused, näidati õpetlike videoid ja palvetati ühiselt nii endi kui ka teiste inimeste eest! Konverentsi aitasid korraldada külalised Londonist ja Šveitsist.
Konverentsi käigus toimus ka Eesti delegatsiooni rahvuslik koosolek, kus arutati Alfa tuleviku plaanidest ja ettevõtmistest Eestis!