Tallinna vaimulike palvushommikusöök

25.05.2011 toimus Tallinnas pastorite palvushommikusöök. Tallinna pastorite listis on 87 töötegijat. Ühise osaduslaudade ümber kogunes ligi 40 töötegijat. PHS oli kutsutud ka Tallinna Kesklinna vanem Aini Härm. Toidulaua kattis kaunilt Agape misjonär Triin Rait. Töötegijate laule saatis Rannamõisa EELK koguduse pastor Aare Kimmel.
PHS oli Tallinna pastorite kevadhooaja viimane. Vaimuliku mõtte ütlesid EMK superintendent Taavi Hollman, EKNK piiskop Ago Lilleorg, EEKBK Liidu peasekretär Erki Tamm ja EELK Tallinna praost Jaan Tammsalu.
Väga südamliku ja lootust kandva tervitusega esines Aini Härm, kes toonitas hoolimist inimeste vahel.
Kohtumise info hetkel kutsus Argo Buinevitš üles koguduse juhte osalema Koguduse Loomuliku Arengu uuringus. Vaata www.kla.ekklesia.ee/. Lehari Kaustel andis infot kirikupäevast Raekoja platsil 29.05.2011. Toredast ettevõtmisest kõneles Ove Sander, teatades, et nad on alustanud kristliku kooliga. Infoosa lõppes TV7 juhtide veerandtund.
PHS lõppedes laulsime koos vaimulikega kristliku hümni: Kuningas, Kristus on Kuningas.