Esimene palvushommikusöök Viljandis

Ülestõusmispühade teise püha hommikul, esmaspäeval, 9.aprillil kell 8 kogunesid Viljandi linna ja maakonna ning haridusasutuste juhid koos Viljandi linna ja maakonna vaimulikega esimesele palvushommikusöögile.

Eesti Evangeelse Alliansi eestvõttel üle Eestimaa leviva palvushommikusöökide traditsiooniga kaasa tulnud Viljandi vaimulikkond oli kutsunud Viljandi Grand Hotel ruumes koguduste kulul kaetud pidulikku hommikusöögilauda lisaks linna- ja maakonnajuhtidele ka ürituse peakõneleja TÜ rektori kohusetäitja professor Tõnu Lehtsaare, kogunenutele pühadetervituse öelnud EEA presidendi Meego Remmeli ja teised alliansi palvushommikusöökide toimkonna liikmed, samuti hommikusööki muusikaga ilmestanud Piret ja Tõnu Laikre. Palvushommikusööki juhatas Viljandi praost õpetaja Marko Tiitus, tervitussõnad ja palved ütlesid pastorid Mart Salumäe ning Aamo Remmel. Lõpupalves teenisid kaasa kõigi erinevate konfessioonide vaimulikud.

EEA presidendi Meego Remmeli sõnul jäi Viljandi maavanem Kalle Küttis üritusega nii sisus kui vormis väga rahule, avaldades lootust, et see ei jää mitte esimeseks ja viimaseks kokkusaamiseks.