Nick Vojicic Olevistes 15.november 2023 kell 19

LOOTUS SINU JAOKS“ 15. november kell 19.00 Oleviste kirikus

 Kõneleb evangelist ja motivatsioonikõneleja NICK VUJICIC Austraaliast.

Ta sündis ilma käte ja jalgadeta. Hoolimata sellest innustab ta oma isikliku eeskujuga ja jagab lootuse sõnumit. Miljardid inimesed ei tea, et Jeesus on vastus. Tema loodud misjoniorganisatsiooni Nick V Ministries eesmärgiks on viia sõnum Jeesusest miljardite inimesteni.

https://nickvujicic.com/

Tema südame soov on jagada evangeeliumi neile kes veel ei ole seda kuulnud. Ta on soovinud, et iga kristlane, kes tuleb tema koosolekule võitaks kaasa vähemalt ühe inimese, kes ei ole veel kohtunud Jeesusega.

Video kutse: Shoutout 5 (ee and ru).mov – Google Drive

Selle teenistuse organiseerimise käigus on olnud mitmesugust informatsiooni registreerimise ja tasu kohta.

Eile 27. oktoobril Oleviste kantseleis peetud nõupidamisel otsustati, et registreerimine ei ole vajalik, teenistus on tasuta kõigile  ja teenistusel toimub korjandus.

 Palume Jumalat, et Nick Vujicic võiks olla õnnistuseks meile ja meie kutsutud sõpradele.

Õnnistussooviga,

Siim Teekel

Приветствую вас, сохристиане и люди веры!
В Эстонию приезжает евангелист Ник Вуйчич из Австралии! Его огромное желание – поделиться Евангелием с теми, кто еще не слышал его. Он хочет, чтобы каждый христианин, пришедший на его проповедническую встречу, завоевал хотя бы одного человека, который еще не вступил в добрые отношения завета со Христом. К письму прилагается pdf-файл с его презентацией на эстонском и русском языках. Давайте будем смелее делиться этой информацией.