CBS materjali tutvustusseminar

Eesti Evangeelne Allianss sõlmis partnerluslepingu Community Bible Study (CBS) organisatsiooniga. Koduleht www.cbseesti.org

CBS valmistab koguduste väikegruppidele õppematerjale. Eesti keelde on tõlgitud Filipi ja Efesose ja Apostliete tegude materjalid. Õppevihikute hinnaks on 1€ õppetükk. Igas vihikus on 6 õppetükki.

Õppematerjalide tutvustusseminari toimub Tallinnas 25.08.2018, kell 11, mida viib läbi EEA evangelismitoimkond. Õpetajateks on Euroopa CBS juht Antti Ronkainen ja Lii Linnasmäe. Toimumiskohaks Tallinna Kristliku Vabakogudus kogunemiskoht Mustamäe tee 18, Marja bussipeatuse juures.

Nüüd on saadaval CBSi poolt koostatud Filipi kirja õppematerjal. Nagu öeldud, see materjal on kasutamiseks koguduste piibli-, palve- või koduosadusgruppides. Väiksemates kogudustes aga ka koguduse piiblitundide materjalina. Iga osavõtja peab omama vihikut, sest tuleb kodus teha enne kokkusaamist eeltöö.

Töövihikuid on võimalik tellida EEA peasekretäri käest indrek7@gmail.com. 1 õppevihik maksab 6€.

Töövihikute kasutamise metoodikat on võimalik paluda tutvustama Lii Linnasmäe, kes on valmis seda ka Skype vahendusel teostama!

Õnnistatud Piibli uurimist!