Konverents “Kuidas kuulda Jumala häält”?

EEA korraldab 08.09 – 10.09 2016 konverentsi „Kuidas kuulda Jumala häält

Konverentsi jutlustaja on Mark Aldridge New Wine International juht ja superviisor.

Alates 1994 on Mark Aldridge olnud vikaariks Inglise Anglikaani  Kirikus,  2010. aastast on ta New Wine International superviisor ja alates 2015. aastast täiskohaga New Wine International juht.

New Wine`i visioon:
Näha ühiskonda muutumas selle läbi kui kristlased rõõmuga Jumalat ülistavad, leiavad vabaduse Jeesust järgides ning täituvad Püha Vaimu väega.

Näha kogudusi värskendatuna, tugevdatutena ja rajatuna, elades  ja kuulutades Jumala Sõna igas eluvaldkonnas.  Teenides Jumalat , sirutudes nendeni, kes on kadunud, vaevatud ja haavatud ja jagades ning demonstreerides häid sõnumeid Jumala Kuningriigist kõigile.

Näha, kuidas kogudused saavad tugevamaks, julgemaks, avatumaks; näha uusi kogudusi sündimas, kus mitte ainult ei kuulutata vaid ka elatakse vastavalt Jumala Sõnale ja seda elu igas valdkonnas. Näha kogudusi sirutumas nendeni kes on kadunud, vaevatud ja vaesed, jagades nii sõnas kui tegudes häid sõnumeid Jumala Kuningriigist kõigile.
Oleme valmis teenima ja jagama oma visiooni juhul, kui oleme saanud kutse kohalike koguduste juhtidelt ja meie esmane fookus on teenida, treenida ja julgustada koguduste pastoreid ja töötegijaid. Vastavalt Jumala Sõnale tahame tasuta jagada seda , mida Tema on meile tasuta andnud.

Allpool saadaval info mida tasuks veidi uurida, kuidas konverentsipaika sellel ajal võimalik parimal viisil jõuda.

Autoga tulijatele.

Liiklus Tallinnas sellel nädalavahetusel:

Plakat-a4

Pühapäeval 11.09.2016 jutlustab Mark Aldridge kella 10 Oleviste koguduse jumalateenistusel. (Lai tn 50. Kantakse üle ka Pereraadio Tallinna kanalil). Kell 13 algaval Tallinna Metodisti vene koguduse jumalateenistusel (Narva mnt 51) ja kell 15 algaval EKNK Lasnamäe Vene Koguduse jumalateenistusel (Toompea 3)