Abielufestival “Kahekesi Koos” 29.märts 2014

abielu.eu 2014Oled südamest oodatud osalema Eesti ajaloo esimesel Abielufestivalil 29. märtsil kell 10-17 Tallinnas Metodisti kirikus närva mnt 51.

Sisukal festivalil tutvustatakse Eestis kasutusel olevaid paarisuhte programme, pakutakse messil abieluteemalisi materjale ning palvetatakse koos. Lastehoid on olemas. Peakõnelejaks on USA-st Rebecca Sears, tuntud IMAGO teraapia koolitaja, psühhoterapeut ja peretöösse ordineeritud hingehoidja.

Jumal on loonud inimese meheks ja naiseks. Seetõttu on üks inimese kutsumusi elada abielus ja peres. Kuid kõik ei lähe alati kergesti. Ette võib tulla olukordi, kus vajatakse professionaalset abi. Kristlik abielutöö aitab kaasa abielu ja pere kitsaskohtadest ülesaamisele. Tule abielufestivalile, et saada kinnitust, tuge ja nõu oma abielule, paarisuhtele või huvitud muidu  abielu õnnestumisest. Veeda ilus päev koos oma kallimaga ja näita sellega tema olulisust Sinu elus. Võid olla ka üksik inimene, kelle eestpalve on leida hea abikaasa. Või tule arenema professioonalses mõttes. See päev on armastusega ettevalmistatud kahe, Sinu ja abikaasa jaoks, et parem võiks muutuda veel paremaks!

От всей души приглашаем Вас участвовать на первом в истории Эстонии фестивале Брака  по теме «Вместе вдвоем”29- ого марта с 10.00 до 17.00.

На этой  содержательной конференции вы ознакомитесь с новейшими программами, посвященными  отношениям в паре, вам будет предложены материалы по теме супружества, а также состоятся совместные молитвы. В это время ваши дети будут присмотрены. Основным оратором является гость из США Rebecca Sears , известная как специалист терапии IMAGO, психотерапевт и хранитель душ в семейных отношениях. Музыка от Häälemaa, а руководителем дня является  Hannes Hermaküla. Опытом будут делиться многие известные христианские деятели страны, и это все для вас –  для пар, чтобы хорошее превратилось бы в лучшее!

Программа бесплатна!

Больше информации и регистрация в группах присмотра детей на сайтах:

www.abielu.eu