Tallinnas toimus misjonikokkutulek

24. – 25. septembrini toimus Tallinnas Eesti Misjonikokkutulek 2010 / Koguduse välislähetus, millega tähistati 100 aasta möödumist oikumeenilisest misjonikonverentsist Edinburghis. Kokkutulek viidi läbi Tallinna Metodisti kirikus, kus osales umbes 100 inimest erinevatest kirikutest. Kokkutuleku raames toimus EELK Kaarli kirikus ööpalvus koos Oslo gospelkoori ja Lootuse festivali ühendkooriga, kuhu oli tulnud osalema kirikutäis inimesi. Kokkutuleku peakõneleja oli anglikaani kiriku vaimulik Steve Hollinghurst Inglismaalt. Kokkutulekul loeti ette EEA üleskutse “Kõik kirikud kuulutavad ühist evangeeliumi kogu Eestimaal”. Lisaks huvitavatele ettekannetele, toimus ühine jumalateenistus, avatud oli misjonikohvik, kus esinesid meie hõimurahvaste esindajad. Kokkutuleku korraldas EEA Evangelismi- ja Misjonitoimkond.