Euroopa Evangelikaalsete Juhtide Foorum Egeris

17.-21. juunini k.a. toimus Egeris Ungaris Euroopa evangelikaalsete juhtide foorum – EUROPEAN LEADERSHIP FORUM. Eestist oli kohal EEA peasekretär dr Heigo Ritsbek. Kokku osales foorumil üle 200 inimese 28 riigist + 50 vabatahtlikku USA-st, kes oma kulu ja kirjadega olid kohale tulnud ning suure innukusega teenisid seal. Konverents oli väga hästi korraldatud. EEA peasekretär osales teoloogide sektsioonis. Parimate ettekannetega teenisid dr Alister McGrath Oxfordi ülikoolist ja dr Douglas Groothuis Denveri Seminari filosoofiaprofessor USA-st. Euroopa EA president dr Nik Nedelchev (Bulgaaria) sai foorumi viimasel plenaaristungil eriauhinna kauaaegse teenimise eest Euroopa EA-s. Lisaks vaatasime ühiselt filmi “Amazing Grace” — William Wilberforce’ist, kelle võitlus viis orjuse kaotamisele Suurbritannias.