Alfa konverentsil Londonis

21. – 25. maini 2007 toimus Londonis anglikaani kirikus Holy Trinity Bromton igaaastane rahvusvaheline Alfa Konverents, kus üle tuhande delegaadi seas oli oma koht ka Eesti kuueliikmelisel grupil. Eestit esindasid taasloodud Eesti Alfa grupi liikmed, Tartu Kolgata koguduse pastor Leho Paldre, vastne EELK Suure-Jaani koguduse õpetaja Kristi Sääsk, EEVL Haapsalu Vabakoguduse pastor Peeter Vikman oma abikaasa Maaritiga ning Veikko Võsu ja Janek Pallase EEVL Tallinna Valguse Tee Vabakogudusest.
Kui tavaliselt on sellel konverentsil olnud tavaks kaks õpetuslikku suunda, esimene nendele, kes tahaksid alfa kursust läbi viia, aga ei tea kuidas ja teine neile, kes juba on alfa kursust korraldanud, aga tahaksid seda veel täiendada, siis seekord olid korraldajad esmakordselt valmistanud ette kolmanda suuna koguduste vanempastoritele. Pastoreid oli maailma eri paigust kokku tulnud umbes 500 ja koosolekutel toodi välja ja rõhutati eriliselt Püha Vaimu töö rolli tähtsust alfa ja ka koguduse töös üldisemalt!
Tore oli ka kuulda kuidas Alfa kursus kasvab jõuliselt ülemaailma ja pea kõikides kristlikes denominatsioonides – antud hetkel käib rohkem kui 33,000 kursust 161. riigis ja osavõtjaid on ligi 10 miljonit inimest! Eestis viiakse läbi umbes 50 alfa kursust aastas!