Eesti EA president Ameerika Ãœhendriikides

26.jaanuarist 13.veebruarini viibis Ameerika Ühendriikides Eesti Evangeelse Alliansi president Meego Remmel, kes osales koos EEA palvushommikusöökide toimkonna juhi Miguel Zayase ning Euroopa Parlamendi saadiku Tunne Kelami ja tema abikaasa Mari-Ann Kelamiga Washington DC-s toimunud USA rahvuslikul palvushommikusöögil. 160 riigist saabunud 3600 osalenuga traditsiooniline üritus leidis aset 55. korda ning toimus 1.veebruari hommikul Hilton Washington hotellis. Palvushommikusöögi peakõnelejaks oli Inimgenoomi Projekti direktor dr. Francis Collins, samuti võttis palve teemal sõna USA president Georg W. Bush. Samas toimusid rahvusvahelised kohtumised hommikusöökide, lõuna- ja õhtusöökide raames ning eraviisilisemal kokkuleppel 31.jaanuarist kuni 2.veebruarini.

Washingtonist suundus M.Remmel edasi Ohiosse ja Texasesse, külastamaks Tartu Salemi Baptistikoguduse sõpruskogudusi Columbuses ja Bryanis.