Toimus V rahvuslik palvushommikusöök

Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves ja president Arnold Rüütel osalesid esmaspäeva hommikul 4. detsembril 2006 rahvuslikul palvus-hommikusöögil, mille korraldas Eesti Evangeelne Allianss koostöös Eesti Kirikute Nõukoguga.
Tallinnas Mustpeade majas toimunud üritust juhtisid Eesti Kirikute Nõukogu president Einar Soone ja Eesti Evangeelse Alliansi president Meego Remmel.
Osavõtjate hulgas oli ühiskonnategelasi, vaimulikke ja poliitikuid. Peaettekande esitas suhtekorraldaja Janek Mäggi, pikema välistervituse tõi USA endine kongresman Robert McEwen ning lühisõnavõttudega esinesid tennisist Kaia Kanepi, kunstnik Jüri Arrak, riigikogulane Tõnis Kõiv ja europarlamendi liige Tunne Kelam.
Palvus-hommikusöök on toimunud viis aastat järjest, igal aastal on sellel osalenud vabariigi president ja valitsuse ning riigikogu liikmeid.
Rahvuslike palvus-hommikusöökide traditsioon sai alguse 1950. aastate lõpul USA-s. Ühendriikides on sellel osalenud kõik presidendid alates Dwight D. Eisenhowerist kuni George W. Bushini. Palvus-hommikusööke peetakse ka Euroopa Liidu institutsioonides.