EEA peasekretär Focolare radadel

21.-30. juunini 2006 oli Eesti Evangeelse Alliansi peasekretär dr Heigo Ritsbek Euroopa Evangeelse Alliansi ühe allüksuse Hope for Europe grupiga tutvumas rooma-katoliku kiriku ilmikliikumisega FOCOLARE. Teekonnal külastati Focolare keskusi Trentos, Loppianos Firenze lähistel ning paavsti suveresidentsis Castel de Angelos Rooma lähistel. Tutvuti samuti teiste katoliku kiriku ilmikliikumistega (nt San Egido), karismaatiliste katoliiklastega ning Itaalia protestantlike kirikute (valduslased, anglikaanid) esindajatega. Reisi sisustasid ajalooliste mälestusmärkide külastused – Trento kirikukogu toimumispaigad, katakombid Roomas, Colosseum ja Foorum Roomas ning Vatikani muuseumid ja Sixtuse kabel. Osaleti ka Püha Peetri väljakul toimunud paavstlikul audientsil.
Vt veel reisipilte – Itaalias Focolare radadel 21.-30.06.2006

Paavsti audientsil
Paavst Benedictus XVI audientsil Roomas 28.06.2006