Abielutoimkond

Abielutoimkonda on koondatud kõik need inimesed, kes tegelevad abielukoolitusega kogudustest väljaspool ja kogudustes.
Abielutoimkonna mõtteks on “Parem paremaks”.

Igal aastal püüame korraldada ABIELUFESTIVALi.

Jumal on loonud inimese meheks ja naiseks. Seetõttu on üks inimese kutsumusi elada abielus ja peres. Kuid kõik ei lähe alati kergesti. Ette võib tulla olukordi, kus vajatakse professionaalset abi. Kristlik abielutöö aitab kaasa abielu ja pere kitsaskohtadest ülesaamisele. Tule abielufestivalile, et saada kinnitust, tuge ja nõu oma abielule, paarisuhtele või huvitud muidu  abielu õnnestumisest. Veeda ilus päev koos oma kallimaga ja näita sellega tema olulisust Sinu elus. Võid olla ka üksik inimene, kelle eestpalve on leida hea abikaasa. Või tule arenema professioonalses mõttes. See päev on armastusega ettevalmistatud kahe, Sinu ja abikaasa jaoks, et parem võiks muutuda veel paremaks!

 

www.abielu.eu