Palve- ja paastutoimkond

EEA palve- ja paastutoimkonda juhib pastor Kertu Toots (EEVL).
EEA palvetoimkond: Eenok Palm (EEKBKL), Joel Aulis (EMK), Indrek Luide, Janne Kütimaa (SPA), Raul Udikas (Pärnu VK) jpt.
EEA PPtoimkond korraldab igal aastal alliansspalvenädalaid üle Eesti, paastuaega, loob palvevõrgustikku ning aitab korraldada palvekonverentse ja -päevi.

Teisipäeval, 26.sept. kell 18.00 algab Tallinna Metodistikirikus Narva mnt. 51 oikumeeniline palveõhtu, kus teenivad 40 Euroopa Liidu palveliikumise liiget 15-st Euroopa riigist eesotsas pastorite Peter Artmani ja Ortwin Schweitzeriga. Ülistust juhib Kehra koguduse ülistusgrupp. KÕIK ON VÄGA OODATUD JA TERETULNUD!

PPVeesti_2012
PPVeesti_2013; PPVvene_2013
PPVeesti_2014; PPVvene_2014
PPVeesti_2017

One thought on “Palve- ja paastutoimkond

  1. Kuulasin teie saadet Pereraadios ja soovin osaleda üleeestilises eestpalve teenistuses meie maa ja rahva tuleviku pärast Loodan et saadate mulle palve teemad ja sõnastuse sest praegu on erinevatel inimestel, pean silmas just kristlasi, väga erinevad arusaamised kuidas oma maa ja rahva eest palvetada . Minu juures käib koos väike grupp ja näen et on probleeme , et olla ühel meelel. Olge õnnistatud ja soovin väga et eestpalvetajaid tuleb iga päev juurde. Kristin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga